Ruby

Perla Ruby Bijou Giuditta Hadrianus ... roepnaam Ruby.

Een lieve zachtaardige en oh zo eigenzinnige Cocker Spaniël. Ruby wordt 9 jaar op 14 mei 2017. Zij is in Hongarije geboren en komt uit een gezond nest. Ruby was goed gesocialiseerd en kende geen angsten. Je kan aan haar merken dat ze een goed puppy-leven heeft gehad en was redelijk brutaal en behoorlijk nieuwsgierig. Nu hangt ze nog steeds de koningin uit, maar dat gaat hier niet werken.

Op de bovenste foto is Ruby amper 10 weken jong. De onderste foto staat Ruby bij oude Kezza. Inmiddels is de hoogbejaarde Kezza overleden.

Het gaat goed met Ruby en de Bolonka's. Zij is nogal populair bij de Bolli's en vindt het heerlijk als zij even een momentje van rust heeft ... lekker de wereld voor haarzelf zonder de almaar spelende Bolonka Zwetna's. Nog steeds heeft Ruby last van de gekke-5-minuten en rent de Bolli's achterna de tuin in of speelt binnen met hen.

De Sulcata's

Mad Dog en Lazy Bones ... Geochelone Sulcata. Landschildpadden uit de Sahel streek. De kleine Mad Dog heeft een groeistoornis en is verder gezond. De grote Lazy Bones groeit gestaag. De twee schildpadjes zijn nagenoeg de hele dag samen en zoeken elkaar ook op.

De lente en de zomer komen er aan, dus dan mogen ze vaker voor lange perioden naar buiten ...