Kennismaking

Paul is vele jaren als technisch projectingenieur werkzaam geweest. Middelgrote tot grote complexe projecten was de wereld waarin hij vertoefde. Schepen, booreilanden, raffinaderijen en petrochemie, weg- en spoorinfra, tunnels, bruggen en sluizen ... het werd uitgedacht en verwezenlijkt. Als een high-potential in zijn jonge jaren is Paul snel opgeklommen van technisch designer tot een multdisciplinair project engineer en project manager.

"Gedurende al die jaren lag mijn hart niet volledig in de technische projecten met het strakke projectmanagement. Bijzondere projecten en de verdiensten waren goed en dat waren de enig aantrekkelijke punten. Daarom was ik altijd op zoek naar spraakmakende, spannende en stressvolle projecten. Horeca of iets met dieren doen, dat is iets wat ik altijd had willen doen. Het liefst de beide takken van sport gecombineerd met mijn hobby's fotografie, schrijven en musiceren. Daarnaast is motorrijden op een chopper het summum bonum van vrijheid."

Op de foto: Riley gaat met de baas mee op de motor. Lekker rijden en regelmatig op een terras van het weer genieten.

Een overzicht van het overgrote deel van Paul's activiteiten zijn te vinden via deze link: Curriculum Vitae Paul F. Brouwer. Soms werkt deze link niet naar behoren en moet op de LinkedIn website ingelogd worden.

Op de facebookpagina Bolonka Zwetna - Warrior of the Rainbow zijn de activiteiten en vele foto's en video's te vinden. Om de facebookpagina te bekijken, klik HIER.